5 tallers Online

20,00 

Què són els famililabs?

Un conjunt d’activitats de Pigment on els infants activen recursos creatius mitjançant el dibuix, la pintura i l’escultura amb cooperació dels familiars.

A qui van dirigits?

A nens i nenes de 4 a 11 anys. Les activitats les adaptem al desenvolupament dels infants:

  • Grup de 4 a 7 anys (de P4 a 1r)
  • Grup de 8 a 11 anys (de 2n a 6è)

Quan es fan?

  • Dilluns i dijous per a infants de 8 i 11 anys
  • Dimarts i divendres per a infants 4 a 7 anys

Podeu escollir el dia que més us convingui.

A quina hora?

Pel grup de 4 a 7 anys fem dos tallers cada dia amb la mateixa activitat, a les 16 h i a les 17.30h. Podeu escollir l’hora que més us convingui.

El grup de 8 a 11 anys és a les 17.30h

Què fem?

Tallers de dibuix, color i volum en sessió presencial online com a detonant per ampliar després amb la família.

Com ho fem?

A cada taller desenvolupem una activitat diferent en tècniques diverses. El material necessari per a cada activitat el comunicarem prèviament.

Amb quins materials?

Dissenyem les activitats amb materials que teniu a casa durant aquests dies de confinament. Tallers online de Km 0. #quedatacasa

Com em connecto?

A través de la plataforma Zoom. Rebreu un vídeo tutorial per mòbil, tauleta i ordinador. Bàsicament caldrà que descarregueu l’aplicació (només la primera vegada) i clicar a l’enllaç que enviarem abans de cada taller . Si no disposeu de càmera ni micròfon no us preocupeu, ens podreu veure i escoltar igualment.

Què estic comprant?

5 tallers online vàlids del 30 de març a l’1 de maig de 2020 (5 setmanes). El podeu fer servir el dia i hora que vulgueu, però ens heu de comunicar quan voleu participar amb una hora d’antelació com a mínim. Depenent del dia les activitats estaran dirigides a un grup o un altre.

Per qualsevol dubte estem a la vostra disposició.

Esborrar

També et recomanem…